Druga ženska liga CentarDruga ženska liga IstokDruga ženska liga JugPremijer ženska liga

Rezultati 3. kola Lige za prvaka Druge ženske lige i popunu Prve ženske lige: Mursa VROS bolja od Folke Borovje

KK MURSA VROS – ŽKK FOLKA BOROVJE   92:59 (20:18, 23:15, 29:11, 20:15)

Košarkašice Murse VROS bile su uvjerljive protiv gošća iz Zagreba te su zadržale prvo mjesto koje dijele sa KA Žana Lelas.

Lucija Antonija Milošević, igračica Folke Borovje: “U početku smo mislili da možemo ući u vodstvo, preokrenuti igru, no Mursašice su puno iskusnije. Mi upravo i igramo ove kvalifikacije da steknemo iskustvo, i sretne smo što smo dobile priliku ih igrati, to nam doista mnogo znači.”

Martina Kujunžić, igračica Murse VROS: “U početku utakmice smo krenule loše, ali dobrom obranom smo uspjele podići razliku. Čestitam jednoj i drugoj ekipi, nastavljamo dalje još jače.”

Slobodan Jurković, trener Folka Borovje: “Čestitam domaćinu na pobjedi, cijelu utakmicu su igrali na visokoj razini i jasno je da ciljaju na povratak u Prvu ligu. Što se naše igre tiče, čeka nas još dosta škole, dosta učenja. Zadovoljan sam sa prvim dijelom gdje smo pružili hrabar otpor, no nažalost nismo imali snage izdržati pritisak u nastavku. Moramo biti bolji, učiti od boljih od nas tako da i mi budemo jednog dana na istoj razini. Mursi VROS želim povratak u Prvu ligu jer bilo bi šteta da jedan takav klub nije upravo na toj razini.”

Goran Gunjević, trener Murse VROS: “Zadovoljan sam današnjom igorom, treba nastaviti još jače i bolje.”

KOMPLETNA STATISTIKA

Sličan sadržaj