Premijer ženska liga

Prva ženska liga (16. kolo): Zagreb do teške pobjede u Puli

ŽKK BRIONKA PULA – ŽKK ZAGREB  55:60 (15:13, 10:17, 10:11, 20:19) 

Napeta utakmica gdje su se ekipe izmjenjivale u vodstvu, Puljanke su dobro krenule, ali su drugu četvrtinu odigrale dosta loše, vratile su se u trećoj četvrtini i povele, igračice Zagreba su se tokom četvrte četvrtine pri kraju s dvije trice za redom odvojile na 6 poena razlike i uspijele sačuvati navedenu prednost do kraja utakmice. Puljanke će prvu pobjedu u prvenstvu pokušat ostvariti u sljedeće dva kola, a Zagreb je ostao u prvoj ligi.

Željko Ciglar, trener Zagreba: “Moje igračice su ušle u utakmicu kao da su pobjedile, ali igračice Pule su ih iznenadile dobrom igrom, i držale ih čitavu utakmicu u egalu. Morali smo se “čupati” da bi došli do pobjede koju smo ostvarili na puno teži način nego smo predviđali. Ekipa Pule je odigrala dobru utakmicu i mislim da nisu zaslužile da još nemaju pobjedu u ovom prvenstvu”.

Ivan Đukić, trener Pule: “Šteta da nismo došli do prve pobjede u ovom prvenstvu, nažalost opet kao što nam se dešava ovo prvenstvo nismo bili kompletni, nismo imali dovoljno igračica u rotaciji, što nas je koštalo možda pvre pobjede. Moje igračice su odigrale maksimalno što mogu i nadam se da ćemo ostvariti barem jednu pobjedu u naredna dva posljednja kola”.

KOMPLETNA STATISTIKA

Sličan sadržaj