Premijer ženska liga

Premijer ženska liga (3. kolo): Ragusa kod KAŽL-a upisala još jednu pobjedu

KA Žana Lelas – ŽKK Ragusa 53:67 (14:21,15:18, 11:6, 13:22)

Iako se nakon trice Ive Slonjšak za 4:12 u prilog Raguse činilo da utakmica ide u samo jednom smjeru, ekipa KAŽL-a se uspjela sabrati i ostatak je utakmice dobrano namučila odličnu ekipu Raguse. Posebno se to ogledalo u trećoj četvrtini kad su gošće iz Dubrovnika uspjele ubaciti tek 6 poena.

Ipak, iskustvo je prevladalo i ekipa Raguse ponovno nosi dva boda kući.

Najbolja u redovima domaćina bila je Nika Lokica s 18 poena i 6 skokova, a slijedila ju je Andrea Marić s 14 poena i 9 skokova.

U redovima Raguse iskazala se Romana Stojanović ubacivši 22 poena, dok je Iva Slonjšak dodala 20 poena, 9 skokova i 5 asistencija.

KOMPLETNA STATISTIKA 

Trenerica ŽKK Raguse Cvetana Matić:

„Utakmica je bila zbilja neizvjesna nešto više od tri četvrtine, KAŽL je stvarno dao odličan otpor i napravio utakmicu interesantnom. Mi nismo sve odradili sto smo vježbali na treninzima, nisu svi jednako reagirali. No pobjeda je bitna, na našem je špagu, možemo s time biti zadovoljni. KAŽL-u čestitam na odličnom trčanju i velikom otporu, a mojim igračicama na pobjedi.“

Trenerica KAŽL-a, Žana Lelas:

„Čestitam Ragusi na pobjedi, ali i mojim igračicama na odličnom otporu iskusnim gošćama. Za nešto više danas trebao nam je šut kojeg nažalost danas nije bilo. Nikad s porazom ne možeš biti zadovoljan, ali ovaj ide u naše školovanje, gledamo naprijed i idemo naprijed.“

Sličan sadržaj