Premijer ženska liga

Premijer ženska liga (2. kolo): Ragusa uvjerljiva protiv Pule

ŽKK RAGUSA – ŽKK PULA MOVITER 89:49 (21-11, 21-13, 26-9, 21-16)

Košarkašice Raguse stigle su do uvjerljive pobjede nad gošćama iz Pule. Gošće nisu našle rješenje za rastrčane igračice domaćeg sastava u kojemu su prednjačile Ana Vrsaljko s 26 poena, 9 skokova, Iva Slonjšak s 25 poena te Iva Todorić s 10 poena, 11 skokova i 14 asistencija. Kod Puljanki najbolja je bila Kelli Ann Schrauth s 14 poena i 6 skokova.

KOMPLETNA STATISTIKA

Trener Pule, Ivan Đukić:

“Naletili smo na rastrčanu i raspoloženu ekipu Raguse, nametnuli su nam svoj tempo, primili smo previše lakih koševa. Pokušavali smo se vratiti, ali neuspješno. Kod  rezultata 21-11 Ragusa je napravila seriju od 15-0 i tu se utakmica rješila.U trećoj četvrtini smo se potpuno raspali te Ragusa zasluženo pobjeđuje.”

Trenerica Raguse, Cvetana Matić:
“Disciplinirana igra tijekom utakmice te realizacija onog što smo se dogovorili ispunjena. Zatvorena linija Krstić – Amerikanka Schrauth, a naše igračice rastrčane i dobro organizirane. Svi su dali dobar učinak uz izuzetno dobro raspoloženu Todorić koja je večeras ostvarila triple double. Sve navedeno je dovelo do visoke pobjede i zadovoljni smo današnjom utakmicom.”

Sličan sadržaj