Premijer ženska liga

Premijer ženska liga (3. kolo): Zagreb odredio smjer utakmice s FSV-om već u prvoj četvrtini

KK FSV – ŽKK ZAGREB 48:66 (13-25, 5-11, 13-20, 17-10)

Sam početak utakmice obilježio je mlak pristup domaće ekipe, što je otvorilo prilike gošćama koje su iskoristila i otišle na veću prednost u prvoj četvrtini. Najviše se istakla Viktorija Ćurić koja bez promašaja završava prvu četvrtinu. Mlak pristup domaćina se nastavlja i u drugoj četvrtini te ekipa Zagreba odlazi na sve veću i veću prednost.

U drugom poluvremenu gostujući trener Zagreba daje priliku svim igračicama i tek tada domaćin uspijeva malo smanjiti zaostatak.

U redovima FSV-a jedina je najbolju je igru prikazala bila Karin Škapin s 10 poena i 7 skokova, a kod Zagreba se najviše iskazala Viktorija Ćurić s 18 poena, no sve su se igračice Zagreba upisale u listu strijelaca.

KOMPLETNA STATISTIKA

Karin Škapin, igračica FSV-a:

“U utakmicu smo ušli bez pravog garda i bez pravog stava. Već treću utakmicu dešava nam se problem prve četvrtine u koju ulazimo izrazito loše. Primili smo jako puno lakih poena iz situacija koje si ne smijemo dopustiti. U obrani se nismo držali određenih zadataka. Nadam se da ćemo kroz treninge i daljnji rad ispraviti greške i pokazati veću želju za pobjedom.”

Marin Mijaljević, trener FSV-a:

“Utakmicu smo izgubili u prvoj četvrtini, bez čvrstine i poštivanja dogovora u obrani, a u napadu smo promašili otvorene šuteve. Nismo učinili da se protivnik osjeća neugodno, a iskusna ekipa poput Zagreba je to lakoćom iskoristila. Čestitke protivniku na zasluženoj pobjedi”

Željko Ciglar, trener Zagreba:

“Ova je utakmica ipak bila lakša, u odnosu na prve dvije. Došli smo ovdje svjesni kvalitete koju imamo, djevojke su to shvatile od prve minute to i dokazale. Zadovoljan sam igrom, prvenstveno standardnih igračica, ali i s onima koje su danas dobile priliku se upisati u listu strijelaca.“

Viktorija Ćurić, igračica Zagreba:

„Utakmicu smo uspjele kontrolirati do kraja i pobijediti. Sve su se cure upisale među strijelce i nadamo se da ćemo ovako nastaviti i dalje.“

(KK FSV)

Sličan sadržaj