Premijer ženska liga

Raspored izlučnih utakmica za ulazak u Prvu žensku ligu

Za mjesto u Prvoj ženskoj ligi bore se Plamen Požega i KA Žana Lelas.

Nakon odigrane sezone u Prvoj ženskoj ligi koja će sljedeće sezone brojiti 10 klubova te odigrane Lige za prvaka Druge ženske lige i popunu Prve ženske lige, na rasporedu su još izlučne utakmice za ulazak u Prvu žensku ligu.

Naime, Prvu žensku ligu su napustili Podravac Gigant, Mursa i Brod na Savi, a Plamen Požega će se kao devetoplasirana u regularnom dijelu lige boriti za o(p)stanak. U redove Prve ženske lige se kao kao prvak Druge ženske lige direktno plasirao FSV, a drugoplasirana Košarkaška akademija Žana Lelas ima priliku protiv Požege izboriti svoje mjesto u Prvoj ženskoj ligi.

Igraju se dvije utakmice na bolji rezultat, odnosno, ako prva utakmica završi s neriješenim rezultatom, ne igraju se produžeci.

  • 1. utakmica: ŽKK Plamen Požega – KA Žana Lelas odigrat će se 14. svibnja 2019. u Požegi, u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”, A. Kanižlića 14, s početkom u 16:30 sati
  • 2. utakmica: KA Žana Lelas – ŽKK Plamen Požega odigrat će se 21. svibnja 2019. u Splitu, u Maloj dvorani KK “Split”, ulica slobode 16 b, s početkom u 15:00 sati

Sličan sadržaj