Mlađe kategorije

PH juniori: Zadar u drugom poluvremenu slomio dobar otpor Bosca

ZADAR – BOSCO 90:69 (20-18, 20-21, 19-12, 31-18)

U drugom polufinalu Zadar je slavio protiv Bosca 90:69. U prvom poluvremenu gledali smo izjednačenu utakmicu, na poluvremenu je bilo 40:39 za Zadar, a izjednačeno je bilo do posljednje četvrtine kada je Zadar ubacio u brzinu više i došao do visoke pobjede.

Marko Selin, trener juniora Zadra:

“Rekao bih da imamo širu rotaciju što je došlo do izražaja. Možda smo bili malo umorni od puta, impresionirani sa svime, puna dvorana navijača, malo su se moji igrači na početku pogubili što je i razumljivo za tako mlade momke. Ostali smo mirni, mislim da smo zasluženo pobijedili, čestitao bih i momcima iz Bosca, stvarno su se borili, dobra su momčad, ali eto, mi smo danas bili bolji. Sutra finale, dat ćemo sve od sebe, nadam se pobjedi i sutra.”

Pavel Sovulj, trener juniora Bosca:

“Moram čestitati mojim momcima, dali su stvarno sve od sebe. Držati ovakvu ekipu u egalu je velika stvar s obzirom da igramo s pola kadeta. Kratka nam je rotacija, igrali su jako agresivnu obranu i isplatilo im se u drugom poluvremenu. Kada smo ostali bez snage, kisika, počeli smo donositi krive odluke što je razumljivo. Mislim da smo se dobro držali, praktički do zadnje tri minute utakmica je bila otvorena.”

KOMPLETNA STATISTIKA

Sličan sadržaj