Kup Ružica Meglaj Rimac

Kup Ružice Meglaj Rimac: Mursa VROS među najboljih 8

FSV – MURSA VROS 67:72 (23-11, 9-23, 26-19, 9-19)

Osmina finala Kupa Ružice Meglaj Rimac donijela je vrlo uzbudljivu utakmicu. Ekipa FSV-a u početku je nametnula ritam i sa odličnom obranom i dobrim napadom odlazi na prednost od 12 poena na kraju prve četvrtine. Iskusna ekipa Murse zaostatak nadoknađuje u drugoj četvrtini ponajviše preko iskusne Sene Matešić. Drugo poluvrijeme vrlo slično prvome, treću četvrtinu FSV odlazi na blagu prednost, ali ekipa Murse u zadnjoj četvrtini uspijeva rješiti pitanje pobjednika.

KOMPLETNA STATISTIKA

Marin Mijaljević, trener FSV-a:

“Prvi poraz ove sezone u kojem smo bili ekipa od početka do kraja. Parirali smo jakom protivniku u dobrom dijelu utakmice, u prvoj četvrtini čak i izgledali dominantno. Na kraju u egal utakmici, Mursa je svoje realizirala, mi neke otvorene situacije nismo, no s obzirom na pravi pristup nema nikakve zamjerke.”

Anja Perko, igračica FSV-a:

“Utakmicu smo otvorili jako dobro te zadržali tu energiju do kraja. Na kraju je presudilo iskustvo i neki teški šutevi koji su ušli protivniku. Sve u svemu pružili smo dobar otpor i dokazali sebi da možemo parirati ekipi Osijeka. Naravno želja za pobjedom ostaje, ali fokus treba biti na sljedećim utakmicama.”

Davorka Balić, igračica Murse VROS:

“Čestitala bi svojoj ekipi na pobjedi. Igrali smo tešku utakmicu, ekipa FSV-a nam je danas pružila jako dobar otpor. Možemo biti zadovoljni s pobjedom i plasmanom u četvrtfinale Kupa”.

Goran Gunjević, trener Murse VROS:

“Čestitam svojim curama na pobjedi. U jednom trenutku nije izgledalo dobro za nas, ali pokazali smo karakter te se plasirali među najboljih osam.”

 

KK FSV

Sličan sadržaj