Kup Ružica Meglaj Rimac

Kup „Ružica Meglaj-Rimac“: Ragusa bolja od FSV-a

KK FSV – ŽKK RAGUSA 51:69 (14:21, 9:14, 11:18, 17:16)

Neporažena u prvenstvu, ekipa Raguse zadržala je savršeni rezultat i u Kupu Ružica Meglaj-Rimac.

U utakmicu bolje ulazi ekipa Raguse i s par lakih poena stvara početnu prednost od 8 poena. Nakon prve minute odmora FSV pokušava sustići zaostatak dobrom obranom. Na poluvrijeme ekipa Raguse odlazi s prednošću od 12 poena, rezultat 23:35. Početkom treće četvrtine gošće rade malu seriju i odlaze na 20 poena razlike, koje održavaju do kraja susreta. Utakmicu su prije svega obilježile dobre, agresivne obrane i gledatelji su mogli uživati u dobroj košarkaškoj utakmici, kakva priliči četvrtfinalu kupa.

Iva Todorić, igračica Raguse: “Ušle smo jako u ovu eliminacijsku utakmicu i plasirale se na Final 4 što se od nas i očekivalo”.

Braslav Turić, trener Raguse: “Čestitao bi svojim igračicama na plasmanu na Final 4. Mi smo danas odigrale vrlo dekoncentrirano napadački, ali nadam se da ćemo izvući pouke iz ovoga i već sutra biti puno bolji”.

Josipa Tuftan, igračica FSV-a: “Čestitke Ragusi na zasluženoj pobjedi. Mi možemo biti zadovoljne obranom i zalaganjem”. 

Marin Mijaljević, trener FSV-a: “Puno bolji pristup naših djevojaka nego prošli vikend. Osim samog početka utakmice koji je bio loš, ostatkom možemo biti zadovoljni i ponosni na dobar otpor koji smo pružili lideru prvenstva.”

KOMPLETNA STATISTIKA

Sličan sadržaj