Kup Ružica Meglaj Rimac

Kup „Ružica Meglaj-Rimac“: Medveščak rutinirano preko Murse

KK MURSA VROS – ŽKK MEDVEŠČAK 59:82 (19:31, 19:21, 5:11, 16:19)

Gošće nisu imale previše problema te su rutinirano savladale domaćina.

Najbolje kod domaćina Davorka Balić 15 poena te Petra Šimunović 14 poena, 8 skokova.

Goste su do pobjede predvodile Anđela Strize 17 poena, 4 asistencije, Ana Mandić 15 poena, 10 skokova, Ana Petrak 13 poena, 8 skokova, 6 asistencija te Lucija Skorić 12 poena, 5 skokova 5 asistencija.

Ksenija Šarlija, igračica Murse VROS: “Previše su nam zabile poena, ipak je to kvalitetna ekipa koja igra prvu ligu i zabile su nam 8-9 trica što je zapravo na kraju i bilo ključno. To je tih dvadesetak razlike. Čestitam ipak svojoj ekipi na borbenosti i idemo dalje.”

Goran Gunjević, trener Murse VROS: “Čestitke Medveščaku na prolasku dalje, prošla je ekipa koja je utakmicu odigrala bolje. To je jedan nivo na koji mi želimo doći. Svakako nemam što zamjeriti svojim curama, odigrale su jednu dobru utakmicu, dosada najjaču za nas ove sezone, jer nam je pokazala gdje smo i gdje želimo ići.”

Lucija Skorić, igračica Medveščaka: “Očekivali smo tešku utakmicu jer ovo je ipak Kup, dakle ne smijemo faliti jer u slučaju jednog poraza ispadamo odmah. Pripremali smo se cijeli tjedan i kako smo se dogovorili, tako smo i odradili.”

Viktor Kovač, trener Medveščaka: “Mi smo došli u Osijek respektirajući domaću ekipu iako je drugoligaš, ekipa koja u svojim redovima ima Senu Matešić, odnosno ranije Pavetić, koja je ipak dugogodišnja euroligaška igračica, i Davorku Balić svakako se mora respektirati. Mi smo znali da ćemo imati tešku utakmicu. Iako to rezultat na kraju ne pokazuje, dobrim dijelom utakmice nije nam bilo lako, i morali smo se dobro potruditi da ovu utakmicu dobijemo.”

KOMPLETNA STATISTIKA

 

Sličan sadržaj