Kup Krešimir Ćosić

SuperSport Kup Krešimir Ćosić: Dubrava slavila kod Bosca i pobijedila 42 razlike

KK BOSCO – KK DUBRAVA 48:90 (16:19, 8:25, 13:23, 11:23)

U osmini finala Kupa Krešimir Ćosić susreli su se KK Bosco i KK Dubrava. Domaćini oslabljeni za dva ponajbolja i najiskusnija igrača (Krapić, Ivanković), uspjeli su parirati gostima do druge polovice druge četvrtine, a tada Dubrava počinje koristiti nekoliko olako izgubljenih lopti domaćina i povećava prednost.

Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 24:44 za Dubravu. U trećoj dionici se nastavilo u sličnom ritmu te je pritom Dubrava malo po malo podizala prednost do konačnih 37:67. Do kraja utakmice se ništa bitnije nije mijenjalo i konačni rezultat je bio 48:90.

Vrijedi istaknuti veliku borbu mlade ekipa Bosca koja je većinu utakmice u svakom trenutku na parketu imala barem tri juniora, a velikim dijelom utakmice i svih pet juniora (Bubalo, Katanović, Kos, Tikveša, Akrap, Petranović). Naravno, treba istaknuti i kvalitetnu igru gostiju koji su odigrali fer i korektnu utakmicu. Najbolji strijelci kod domaćina bili su Katanović s 12 poena, dok su kod gostiju to bili Jurič sa 17 postignutih poena i Kos s 15 poena.

Tekst: KK Bosco

Foto: Marin Sušić

Sličan sadržaj