Kup Krešimir Ćosić

Ljerka Ćosić i Stojko Vranković uručili pehar Kupa Krešimir Ćosić momčadi Cibone

Cibona je osvojila Kup Krešimir Ćosić za sezonu 2021/22 pobijedivši Cedevitu Junior u finalnoj utakmici na riječkom Zametu rezultatom 67:65.

Završni turnir Kupa Krešimir Ćosić svom je kraju ispratila Lijepa Naša, a odmah potom je uslijedila podjela plaketa i medalja te uručenje trofeja. G. Vice Sep, predsjednik Košarkaškog saveza Primorsko-goranske županije je uručio plakete sucima i opunomoćeniku utakmice.
Srebrne je medalje momčadi Cedevite Junior oko vrata stavio g. Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke, dok je zlatne medalje Cibosima podijelila Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta.

Najboljeg igrača finala (MVP) su glasanjem izabrali sportski novinari, a pehar je Danku Brankoviću predao predstavnik Sportskih novosti, g. Tvrtko Puljić. Danko je zaslužio i pehar za najboljeg strijelca koji je stigao od g. Zlatka Horvata u ime Novog lista.

Nakon što je Cibona stupila na pobjednički podij, pehar im je u trajno vlasništvo predao predstavnik Slobodne Dalmacije, g. Frane Vulas.
Najočekivaniji i ujedni finalni moment turnira predaja je prijelaznog pehara kapetanu pobjedničke momčadi. Kao i svake godine, veliki je pehar pobjednicima predala gđa. Ljerka Ćosić, ovaj put s unučicom, a u pratnji predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, g. Stojka Vrankovića.

Sličan sadržaj