Kup Krešimir Ćosić

FOTO Kup “Krešimir Ćosić”: Cibona bez problema do završnice

CIBONA – ALKAR 96-62 (21-17, 28-19, 23-18, 24-8)

 

Cibona je u osmini finala Kupa ”Krešimir Ćosić” očekivano pobijedila Alkar rezultatom 96:62 i tako se plasirala na Final 8 turnir koji će se održati u veljači. No, valja napomenuti i da je Alkar, samo dan ranije, s Furnirom odigrao zaostalu utakmicu 12. kola HT Premijer lige.

Kod Cibone je šest igrača ubacilo dvoznamenkasti broj poena, a prednjačili su Bilinovac i Novačić s 18 poena i Radovčić koji je ubacio 17.

U redovima Alkara Naba Echols je skupio 22 poena, Ivan Vučić 12, a Ivan Kučan je upisao 11 poena.

Ivan Velić, trener Cibone:

“Čestitam igračima i klubu na ulasku u najboljih osam. Bilo je teško igrati nakon dva teška poraza. Smogli smo snage i to odradili kako treba.”

Ivan Novačić, igrač Cibone:

“Uspjeli smo se izdići nakon teške dvije utakmice koje smo imali i ovu mirno privesti kraju. Kup ima neku posebnu draž. Čestitam svojim igračima na pobjedi i nadam se da ćemo uspjeti uzeti trofej ove godine.”

Denis Bobeta, trener Alkara:

“Mislio sam da ćemo biti svježiji, međutim, vidi se da su igrači istrošeni nakon jučerašnje utakmice s Dubravom. Nije očekivano, ali nije ni iznenađenje.”

Ivan Vučić, igrač Alkara:

“Iznimno naporna utakmica, pogotovo nakon jučerašnje na kojoj smo se dosta iscrpili. Došli smo dati svoj maksimum. Cibona je bolja od nas. Mislim da je ovo trenutno naša realnost.”

KOMPLETNA STATISTIKA

KK Cibona, HKS

Sličan sadržaj