HKS

PRIOPĆENJE: Donesena Stegovna odluka protiv trenera KK Rekord-tim Oriovac koji su sudjelovali na završnici U11 PH za djevojčice

U11 Prvenstvo Hrvatske za djevojčice održavalo se od 3. do 5. svibnja u Đurđevcu i Kalinovcu, a pobjednik je ekipa iz KK Rovinj.

Nažalost, na završnici je došlo i do ozbiljnog kršenja Pravilnika o natjecanju, isto je prijavljeno te je ekipa KK Rekord Tima iz Oriovca diskvalificirana s natjecanja, a donesena je i Stegovna odluka protiv trenera KK Rekord-tima iz Oriovca, g. Željka Ciglara i gđe Nataše Mikuš. Naime, pomoćni trener Željko Ciglar počinio je prekršaj iz članka 56. Stegovnika na način da je umjesto prijavljene igračice rođene 2013. godine doveo drugu djevojčicu i rekao joj da se lažno predstavlja, čime su u zabludu dovedene službene osobe koje su djevojčici dozvolile da nastupa na završnici PH. Tekst Odluke u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Dodatno, g. Željko Ciglar je podnio ostavku na mjesto člana Stručnog savjeta za žensku košarku, ista je prihvaćena od strane predsjednice Stručnog savjeta za žensku košarku, gđe Danire Bilić te će biti potvrđena na prvoj sljedećoj sjednici Upravnog odbora HKS-a.

 

Sličan sadržaj