HKS

Iznenada preminula širokobriješka legenda Josip Kožul

Nažalost, u ponedjeljak, 4. travnja 2022. košarka je ostala bez dvije veličine: na isti dan kada je preminuo Petar Skansi, u Širokom Brijegu je iznenada, u 61. godini života, prestalo kucati i srce Josipa Kožula, velikog sportskog dobročinitelja, košarkaša i sponzora kluba u kojem su stasali mnogi hrvatski reprezentativci.

Na društvenim su se mrežama prvi od njega oprostili HKK Široki i NK Široki Brijeg apostrofirajući njegovu nadarenost za košarku u koju je davao sve od sebe; kao igrač, i potom desetljećima jedan od glavnih sponzora HKK Širokog.

Glavni tajnik HKS-a Josip Vranković, ujedno i bivši igrač u HKK Širokom, posebno je emotivno primio nemile vijesti: “Uistinu sam tužan, hercegovačka i hrvatska košarka izgubile su velikog prijatelja sporta. S njime sam dijelio nezaboravne trenutke radosti i veselja u HKK Širokom. Bolno će nedostajati Josip svima, bio je izniman zaljubljenik u košarku i zaštitni znak Hercegovine.”

 

 

 

JOSIP KOŽUL (1961-2022) 🕯🤍 U ponedjeljak navečer Širokim Brijegom proširila se tužna vijest. Ljudi su bili u nevjerici….

Objavljuje HKK ŠirokiPonedjeljak, 4. travnja 2022.

Obitelji Kožul izražavamo najiskreniju sućut!

FOTO: HKK Široki Facebok

 

Sličan sadržaj