FAVBET Premijer liga

FOTO Predstavljen naslovni sponzor lige: Startala je FAVBET Premijer liga!

Novi naslovni sponzor prvog ranga natjecanja košarkaške lige predstavljen je danas na konferenciji za medije u Zagrebu uz prisustvo predstavnika svih klubova. FAVBET je s Hrvatskim košarkaškim savezom potpisao trogodišnji ugovor pa će, među ostalim, dresove igrača i košarkaške parkete krasiti ime FAVBET Premijer lige.

“Iznimno mi je zadovoljstvo što danas, ovdje pred svima vama, možemo predstaviti novo sponzorstvo kojim smo postigli značajan iskorak u razvoju našeg prvog ranga natjecanja. Iskreno zahvaljujem FAVBET-u što su prepoznali i potvrdili kvalitetu naše lige koja od ove sezone nosi naziv FAVBET Premijer liga jer ovo nije samo financijska potpora već i znak povjerenja u naše igrače i naše navijače”, započeo je predsjednik HKS-a Nikola Rukavina te dodao i vrlo zanimljive brojke:
“FAVBET Premijer liga u ovu sezonu kreće s nikad većim financijskim proračunom pa zahvaljujući dodjeli državnih sredstava, kao i partnerstvu s FAVBET-om danas mogu reći kako će svaki klub u ligi primiti minimalno 50.000€, a prvak može kumulativno doći i do 140.000€ nagrade za postignute rezultate. Stoga želim svima puno sreće i sportskog uspjeha te se nadam da će se uspješno reprezentativno ljeto preslikati i na klupsku sezonu.”

Vlasnik FAVBET-a Andrii Matiukha: Danas započinjemo novu stranicu i ponosni smo na suradnju s hrvatskom košarkaškom ligom. Razumijemo odgovornost i mogu reći da ćemo učiniti sve što možemo kako bi doprinijeli daljnjem razvoju košarke u Hrvatskoj. Želimo svim generacijama pokazati da je košarka progresivna i zanimljiva i privući još više ljudi ovom sportu. Košarka nije samo za igrače, ona je prvenstveno za navijače i zato ćemo pokušati organizirati neke aktivnosti na utakmicama kako bi ih učinili nezaboravnima za navijače. Naravno, mi smo sportska kladionica, no hrvatska košarkaška liga nam ne služi samo za promidžbu, već ćemo ulagati i u razvoj jer imamo društvenu odgovornost. Dat ćemo sve od sebe i nadamo se da će u najmanje tri godine suradnje liga postići svoje ciljeve i da ćemo mi pomoći u tome.”

FAVBET Premijer liga je započela jučer utakmicom Cibone i Zadra, a danas se nastavlja prvo kolo. Ove godine liga se, dogovorom klubova na radnim sastancima, vratila na trokružni sustav (33 kola i doigravanje), a ove će se sezone, u suradnji s FAVBET-om birati i najkorisniji (MVP) igrača mjeseca i igrač finala. U televizijskom prijenosu ubuduće će se naći dvije utakmice po kolu, a sve ostalo moći će se pratiti uživo na HKS TV-u.

Sličan sadržaj