3x3

3×3 reprezentacija: Večeras na Mediteranskim igrama u četvrtfinalu sa Srbijom

3x3  reprezentacija Hrvatske, odnosno kategorija U23 3×3, kako to pravila nalažu, nastupa na Mediteranskim igrama koje su u tijeku u alžirskom Oranu. U sastavu reprezentacije su Mario Rajčić, Luka Radoš, Ivan Nakić-Vojnović i kapetan Ivan Vrgoč pod vodstvom Hrvoja Marina.

Prvi dan u Alžiru nije bio najsretniji, upisana su dva početna poraza u već dobivenim utakmicama (Grčka – Hrvatska 17:16 i Tunis – Hrvatska 15:14), no prolaz u četvrtfinale dečki su osigurali pobjedom nad Egiptom od 17:12.

Četvrtfinale je na rasporedu već danas, u 22 sata, a protivnik je uvijek dobro pripremljena Srbija.

Ivan Nakić Vojnović: “U prva dva hakla, protiv Grčke i Tunisa, bili smo blizu pobjede, no presudila je naša trema i sigurno manjak energije koju znamo da imamo, ali ju nismo prikazali. To se odrazilo na rezultatu, ali smo se spasili pobjedom protiv Egipta. Grčka nam je izašla u susret pobijedivši Tunis pa kao drugi idemo u četvrtfinalni susret protiv Srbije. Imaju stvarno dobru ekipu, ali s obzirom na to kako smo odigrali protiv Egipta smatramo da imamo velike šanse i nadamo se prolasku u polufinale.”

Kapetan Ivan Vrgoč: “Nakon poraza od samo jednog poena razlike od Grčke i Tunisa, jučer smo izborili četvrtfinale. Pokazali smo pravo lice, dali smo sve od sebe od prve sekunde i spremni ulazimo u četvrtfinale u utakmicu protiv Srbije”

Mrežna stranica Mediteranskih igara – 3×3 košarka

 

Sličan sadržaj