Premijer liga

FOTO: Dinamo upisao 20. domaću pobjedu u nizu, Bosco i dalje bez pobjede

DINAMO – BOSCO 107-89 (25-19, 26-25, 30-22, 26-33)

U zagrebačkom dvoboju 3.kola HT Premijer lige Dinamo je u KC Dražen Petrović slavio protiv Bosca 107:89 u utakmici koju su domaćini rezultatski kontrolirali od samog početka, a briljirao je Ivan Novačić koji je u prvih sedam minuta ubacio 15 od 20 poena Dinama za prednost 20:11.

Bosco je uspio doći na minus 2 (32:30), ali su završnicu druge četvrtine obilježile dvije trice Andre Anzulovića i po jedna Hrvoja Garafolića i Novačića za prednost 51:44. Na osam minuta prije kraja tricom Mladena Primorca gosti su bili na minus 11 (85:74), a utakmicu u mirne vode su odveli Martin Klepo i Novačić koji je utakmicu završio s 33 poena. Garafolić je ubacio 21, a Anzulović i Ivan Vučić po 11. Kod Bosca koji čeka prvo slavlje bolji od ostalih Petar Babić i Luka Krajnović koji su ubacili po 16 poena.

”Čestitke momčadi na pobjedi, a veseli me uvjerljiva pobjeda nakon tjedna u kojem smo imali problema s bolešću, a Ivan Vučić je postao i otac što nas je isto malo poremetilo. Pohvalio bih naše senatore Novačića, Garafolića i Markotu koji su pokazali kvalitetu i prelomili ovu utakmicu. Ono što nas muči su greške koje smo radili jer su one vraćale Bosco u utakmicu i imali smo prilike ranije riješiti utakmicu’‘, kazao je trener Dinama Marijo Štirjan.

”Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Nadigrali su nas, a mi smo realno odigrali onako kako smo i trenirali u pripremi za ovaj susret”, kratak je bio trener Bosca Ivan Tomas.

Foto: Marin Sušić/HKS
Tekst: KK Dinamo 

Sličan sadržaj