Premijer liga

HT Premijer liga (21. kolo): Visoka pobjeda Splićana u Zagrebu

Hermes Analitica – Split 67:106 (14:27, 10:28, 27:31, 16:20)

Košarkaši Splita sigurnom su igrom došli do uvjerljive pobjede kod posljednje plasiranih Analitičara. Domaćini oslabljeni izostankom ozlijeđenog startnog centra Rajiča nisu mogli parirati Splićanima u skoku.

Prvo poluvrijeme obilježio je fantastični šut Splićana za 3 poena (11 od 16 pokušaja), a naročito nepogrešivi Maj Kovačevič (6 od 6). Trener gostiju Skelin je u drugom poluvremenu značajne minute je namijenio mladima Rebiću i Runjiću koji su priliku iskoristili.

Najbolji strijelac bio je Kordić kod domaćina s 30 poena, od čega čak 8 trica iz 11 pokušaja. Kod gostiju Kovačevič 20, Morris 17, a mladi Vrgoč je uhvatio 11 skokova.

KOMPLETNA STATISTIKA

Trener Hermes Analitice Zvonimir Mravak: „Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi. Split je u ovom trenutku nekoliko razina iznad nas. Bez ozlijeđenog centra Rajiča izgubili smo mogućnost pariranja u skoku, ali i igre po dubini. Nadam se kako ćemo u slijedećem kolu u Sinju biti kompletni i pružiti bolju igru.“

Trener Splita Ivica Skelin: „Mi smo vrlo ozbiljno ušli u utakmicu jer znamo da Hermes može biti vrlo neugodan ukoliko uhvati svoj ritam igre i šutiranja. Čestitam momcima na pobjedi i zalaganju.“

|Hermes Analitica|

 

🔴 KK Hermes Analitica – KK Split 🗓 06.03.2020 ⏳ 18h

Sličan sadržaj