FAVBET Premijer liga

Veliko zanimanje za večerašnji susret Furnir-Cibona: U Dubravi se sprema fešta

U drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja HT Premijer lige Furnir će u petak od 20 sati u SD Dubrava ugostiti Cibonu.

U prvom susretu u srijedu Cibona je slavila 98:76, a Dubravaši će pred ispunjenom dvoranom tražiti bolji šut koji je nedostajao u prvoj utakmici kako bi ovo četvrtfinale učinili neizvjesnijim.

‘Imamo obavezu da pred našim navijačima odigramo još jednu dobru utakmicu. Cibona je neosporno veliki favorit, ali vjerujemo da uz bolji šut i obranu kakvu smo igrali u prvom poluvremenu prošle utakmice možemo ovu utakmicu učiniti zanimljivom. Nemamo pritisak jer je ovo doigravanje jedna velika nagrada za cijeli klub, ali i za naše navijače da uživaju’‘, najavio je utakmicu trener Furnira Jeronimo Šarin.

Cibonin strateg Gašper Okorn nije bio zadovoljan nakon prve utakmice:

‘Jedina pozitivna stvar je da vodimo 1-0 u seriji jer smo favoriti. Neke stvari su bile loše, dopustili smo Furniru 22 skoka u napadu i 50 ukupno, mene od toga boli glava i ta utakmica mi je donijela više pitanja nego odgovora’, rekao je Okorn.

Za ovaj susret vlada veliko zanimanje, a klub domaćin priprema brojna iznenađenja za gledatelje. Mole se gledatelji da nešto ranije dođu u dvoranu, a vrata SD Dubrava otvaraju se u 19 sati.

Foto: Marin Sušić
Krešimir Galić/KK Furnir
KK Cibona

Sličan sadržaj