FAVBET Premijer liga

HT Premijer liga (20. kolo): Zabok slavio na gostovanju kod Škrljeva

ADRIA OIL ŠKRLJEVO – ZABOK  62:75 (17:16, 15:23, 18:21, 12:15)

Susret ekipa koje love šesto mjesto, posljednje koje vodi u HT Ligu za prvaka pripalo je ekipi Zaboka koja je sa 75:62 pobijedilo Adria Oil Škrljevo.

Iako su Zeleni sa Škrljeva imali plus osam 17:9 u 9′ i plus sedam 14:7 u 7′ na mali odmor otišlo se minimalnom prednošću domaćina 17:16. Prvih osam minuta prve četvrtine pripao je Adria Oil Škrljevu, koji su na krilima Stefana Šajina i Maria Rajčića držali prednost, koju su gosti iz Zagorja sustigli u samo minutu i pol nakon što su poentirali Jure Gunjina i Srđan Brocić.

Druga četvrtina pripala je Zaboku koju su Lavovi iz Zagorja dobili rezultatom 23:15, za završnih plus sedam na kraju prvog poluvremena 39:32. Kod Zaboka Jarvis Garett zabio je osam, dok su Gunjina i kapetan Antonio Črnjević zabili po osam. Jedanaest koševa Rajčića, te osam kapetana Josipa Barnjaka  i Šajina bili su dovoljni za minus sedam.

Drugi dio utakmice gosti iz Zagorja održavali su prednost za konačnih plus trinaest.

Najučinkovitiji na utakmici bio je bivši zeleni Gunjina sa 21 postignutim košem, dok je kod domaćina Rajčić zabio 17, a Toni Jelenković 16.

Damir Rajković – trener KK Adria Oil Škrljevo

Jakša Vulić – trener  KK Zabok

 

Mario Rajčić – KK Adria Oil Škrljevo

Jure Gunjina – KK Zabok

Tekst: Vladimir Jurić
Foto: KK Adria Oil Škrljevo 

Sličan sadržaj