FAVBET Premijer liga

Finale doigravanja: Kada i gdje igraju Cibona i Zadar – i gdje gledati?

Velika prva finalna utakmica je iza nas – Zadar je u prvoj utakmici finala doigravanja Hrvatski Telekom Premijer lige pobijedio Cibonu u Zagrebu s rezultatom 77:70.

Igra se na tri pobjede, a domaćinstva su određena formatom 2-2-1, što znači da se današnja utakmica ponovno igra u Zagrebu, a zatim se finalna serija seli u Zadar. Niže donosimo rasporede – kako druge i treće, tako i eventualne četvrte i pete utakmice. A kada ćemo slaviti novog prvaka Hrvatske, ovisi isključivo o finalistima – Ciboni i Zadru.

KK Cibona –  KK Zadar ⇒ Arena Sport, HTV 2

1. lipnja 2022. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, u 18:00 sati


KK Zadar –  KK Cibona ⇒ Arena Sport

5. lipnja 2022. u Zadru, u dvorani “Krešimir Ćosić”, Splitska 3, u 20:00 sati


(ev. 4.) KK Zadar –  KK Cibona ⇒ Arena Sport

7. lipnja 2022. u Zadru, u dvorani “Krešimir Ćosić”, Splitska 3, u 20:00 sati


(ev. 5.) KK Cibona –  KK Zadar  ⇒ Arena Sport

10. lipnja 2022. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, u 20:00 sati

Trener Cibone Gašper Okorn  je nakon prvog finalnog poraza bio rezolutan: “Nemamo šanse u igri pet na pet na postavljenu obranu jer je Zadar kvalitetniji i iskusniji. Moramo sabrati glave i prespavati noć te napraviti detaljnu analizu za iduću utakmicu.”

Trener Zadra Srđan Helbich posebno je najavio drugi duel: ‘Moramo analizirati prvu utakmicu, vidjeti koje stvari smo radili dobro, a koje loše i pripremiti se za utakmicu. Ovo je potpuno nova utakmica, i sve je u njoj otvoreno. Super je što smo pobijedili u prvoj utakmici, ali ne trebamo stvarati preveliku euforiju iz toga već moramo poraditi na stvarima koje smo lošije odrađivali kako bi u sljedećoj utakmici bili još bolji.’ 

 

Sličan sadržaj