FAVBET Premijer liga

Veljko Mršić: Kada je bilo najpotrebnije odigrali smo možda i najbolju utakmicu u sezoni

Izjave nakon ‘majstorice’ finala doigravanja HT Premijer lige!

Veljko Mršić, trener Zadra:

“Prekrasan je osjećaj, kad smo vidjeli ovo večeras, vrijedilo je izgubiti one dvije utakmice u Splitu da možemo ovo doživjeti, da ne budemo generacija zakinuta za podršku s tribina. Jedna prava sinergija parketa i tribina, mislim da, koliko god je nama publika dala vjetra u leđa i mi smo našom igrom energiju prenijeli na tribine i to je ta velika sinergija. Čestitao bih momčadi Splita i njihovom treneru na jednoj dobroj seriji i što su učinili finale jako zanimljivim. Čestitke mojim igračima na odličnoj sezoni, stručnom stožeru, Perinčiću, Mandiru, doktoru Predovanu, fizioterapeutima Babiću i Grdoviću te ostalima iz uprave kluba. Naročito stručnom stožeru gdje sam izbivao mjesec i pola dana što su me stvarno dobro zamijenili i hvala svim ljudima u Zadru na podršci cijelo vrijeme, naročito kad sam bio “van stroja”. Na kraju sezone, dvostruka kruna, večeras smo još jednom pokazali da onda kad je najpotrebnije da smo odigrali pravu utakmicu, možda i najbolju u sezoni, a to je odlika velikih momčadi i još jednom hvala svima, naročito igračima na jednoj ovakvoj sezoni.

Dominik Mavra – kapetan Zadra i MVP finalne serije:

“Manje je bitno jesam li MVP, već sam maloprije rekao da je ovo nešto čime se ja punim. Emocionalno, Zadar je moja najveća strast i kad odrasteš u Jazinama to je nešto što je stvarno duboko u tebi i stvarno u ove dvije godine nekad se nije bilo lako nositi s time, s očekivanjima i svime. Sad kad podvučem crtu nakon dvije godine i tri trofeja koja smo donijeli gradu – nevjerojatno!

Mile Karakaš, trener Splita: 

“Rekao bih da je zasluženo da je Zadar osvojio trofej, nažalost mi nismo danas bili dostojan protivnik kao u prethodnim utakmicama. Ponovili smo na neki način prvu utakmicu i krenuli smo premekano, Zadar je opet dominirao u skoku, prelako je dolazio do reketa i naš cilj da što dulje ostanemo u egalu, nadajući se da bi tako publika mogla postati opterećenje domaćinu, nismo uspjeli postići. Na kraju, više nego zaslužena pobjeda Zadra. Realno, kroz cijelu godinu su ipak bili bolji od nas i ostalih te su zaslužili ovaj trofej i ovom prilikom im čestitam.”

Foto: Zvonko Kucelin – KK Zadar

Sličan sadržaj