FAVBET Premijer liga

HT Premijer liga (12. kolo): Odlično otvaranje utakmice Furnira i još bolje zatvaranje Adria Oil Škrljeva

ADRIA OIL ŠKRLJEVO – FURNIR 71:63 (9:22, 21:12, 12:13, 29:16)

Utakmica kreće s posjedom Adria Oil Škrljeva, ali koševima Furnira. Gosti ulaze u utakmicu agresivno, a Adria Oil Škrljevo ih pokušava pratiti i pružiti jaku obranu. Poene s jedne strane postiže pod košem Krajina, a s druge strane Šajin. Nastavlja se niz koševa Krajine te ujedno zbog lošeg šuta Adria Oil Škrljeva, trener domaćina primoran je pozvati timeout. Adria Oil Škrljevo pokušava dostići protivnika, no bez uspjeha. Novi igrač Škrljeva, Zovko, postiže par koševa, no Škrljevo i dalje zaostaje. Furnir s tricom Bjelanovića odlazi na 13 razlike i prva četvrtina završava s rezultatom 9-22 za goste.

Više od 2 minute druge četvrtine prolazi bez koša. Adria Oil Škrljevo nastavlja agresivno i šokira Furnir koji čini par grešaka i gubi lopte. Nakon skoro 5 minuta igre Furnir postiže prve koševe. Adria Oil Škrljevo u ovim trenucima ima loš šut izvana. Pokušaji za tricom se redaju ali bez uspjeha. Usprkos svemu, Nik Slavica diže Adria Oil Škrljevo te postiže 10 poena. S druge strane, uzvraća Rađa. Prvu tricu, nakon niza promašaja domaćih, postiže kapetan Barnjak u zadnjim sekundama druge četvrtine za rezultat 30-34.

Treća četvrtina otvara se košem Krajine te se nastavlja sa šest koševa Vidovića. Jelenković pogađa drugu tricu za domaćina, a Slavica još dva koša iz igre. Uzvraća im Nazor tricom te četvrtina završava s +5 za gostujuću ekipu. Zadnja četvrtina kreće s tricom Karahodžića s jedne i Hortmana i Jelenkovića s druge strane. Košem Barnjaka u drugoj minuti dolazi do izjednačenja i trener Furnira zove timeout. S tribina se čuju pjesma i uzvici. Slijedi agresivna igra s obje strane. S 5 faulova iz igre izlazi Rađa. Izmjenjuju se koševi Vrgoča i Vidovića i samim time i izmjene vodstva skoro do samog kraja utakmice.

Koševima Barnjaka, Slavice, Jelenkovića i Hortmana Škrljevo bježi te utakmica završava rezultatom 71 – 63 za domaćine.

Ivan Nazor – KK Furnir

Josip Bulajić – pomoćni trener KK Furnir

Damir Rajković – trener KK Adrai Oil Škrljevo

Ivan Vrgoč – KK Adria Oil Škrljevo

KK Adria Oil Škrljevo/Vladimir Jurić
Foto: KK Adria Oil Škrljevo 

Sličan sadržaj