FAVBET Premijer liga

HT Premijer liga: KK Zadar i KK Gorica objavili rasporede pripremnih utakmica

Nova sezona HT Premijer lige je pred vratima i klubovi su već duboko u pripremama. Većina finalizira rostere, neki su već i odigrali prve prijateljske utakmice, a neki tek kreću u prve natjecateljske izazove.

Aktualni hrvatski prvak KK Zadar upravo je danas objavio popis svojih prijateljskih utakmica. Već u petak je na rasporedu prva proba momčadi Ivana Perinčića i to susret s belgijskim prvakom Oostendeom kojeg vodi Zadranin Dario Gjergja. Još je jedan hrvatski trener doveo svoj klub na ogled sa Zadrom – Dražen Anzulović i Enisey iz Krasnoyarska, uz dodatnog hrvatskog člana stručnog stožera, kondicijskog trenera Josipa Milišu. Također, momčad će sudjelovati na dva turnira, prvi u Zadru na memorijalnom turniru Tomislav Knežević, dok će u rujnu sudjelovati na memorijalnom turniru Horvath Zoltan u Mađarskoj.


Raspored pripremnih utakmica je objavila i KK Gorica koja veliku pažnju pridaje svojoj mladosti. Naime, kako kažu u Gorici, nastavljaju sa zacrtanom politikom razvoja i afirmacije igrača iz „domaćeg pogona“ te su dvogodišnje seniorske ugovore potpisali Nikola Ivanetić, Frano Miloloža i Stipe Sokol koji su još jučer branili boje juniora. Usto, KK Gorica u novoj će sezoni posebnu pažnju pokloniti mlađim kategorijama te pokreće vlastitu Školu košarke s iskusnim trenerima.

Raspored službenog dijela natjecanja HT Premijer lige, odnosno prva dva kruga pogledajte OVDJENakon odigrana dva kruga slijede Liga za prvaka i Liga za ostanak (10 kola) te doigravanje 8 klubova.

Sličan sadržaj