FAVBET Premijer liga

FOTO HT Premijer liga (3. kolo): Cibona tricama do +30 protiv Gorice

CIBONA – GORICA 106:76 (21-20, 29-21, 33-14, 23-21)

Vukovi su u 3. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu slavili protiv ekipe Gorice rezultatom 106-76. Bila je to utakmica visokog intenziteta između dvije kvalitetne ekipe u kojoj je Cibona prebacila “stotku”.

U redovima Cibone istaknuo se Mateo Drežnjak (5sk, 1as, 1ukr, trice 4/5) sa 20 poena, Jose Vildoza (3sk, 2as) dodao je 17, Antonio Vranković (7sk, 1as) 12, a Lovro Gnjidić (3sk, 5as) postigao je 10 poena, od čega tri trice.

Kod Gorice je najefikasniji bio Mate Kalajžić s 18 poena, Karlo Uljarević je pridodao 14 ubačaja, a Ivan Tvrtko Majić 11.

“Čestitam igračima na pobjedi, nama je važna svaka utakmica. Gorica je odlična ekipa, iskusna, kvalitetna s puno potentnih igrača i odličnim trenerom i zato ova pobjeda puno znači.” izjavio je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Lovro Gnjidić, mladi Cibonin igrač: “Ušli smo u ovu utakmicu ozbiljno bez podcjenjivanja i s dobrom obranom te se onda pokrenuo i napad. Pogodili smo dosta šuteva i uspjeli se odvojiti te na kraju zadržati prednost.”

Josip Sesar je čestitao Ciboni na zasluženoj pobjedi: Zaslužena pobjeda Cibone, čestitam im na pobjedi. Mi smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini gdje smo se povukli i nismo znali odgovoriti na Ciboninu agresivnu igru i oni su nam pogađali šuteve s 8 metara. Imali su nevjerojatan šut u prve tri četvrtine preko 60% za tri poena i protiv tako raspoložene šuterske ekipe je gotovo nemoguće pobijediti.

Karlo Uljarević, igrač Gorice: ‘‘Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi, ušli su u utakmicu puno čvršće i agresivnije od nas i to se na kraju odrazilo na rezultat. Mi se okrećemo novoj utakmici i novim izazovima.’’

(KK Cibona, KK Gorica)

Sličan sadržaj