FAVBET Premijer liga

FOTO HT Premijer liga (24. kolo): Furnir izborio važnu pobjedu protiv Analitičara u direktnoj borbi za ostanak

KK HERMES ANALITICA – KK FURNIR 74-89 (12-16, 23-21, 18-20, 21-32)

 

U vrlo zanimljivoj i izjednačenoj utakmici igrači Furnira izborili su vrlo važnu pobjedu na gostovanju kod Hermesa čime su došli do ogromne prednosti uoči posljednjih devet kola. Do 35. minute utakmica je bila izjednačena s laganom prednošću gostiju. Posljednjih pet minuta presudila je veća rotacija gostiju.

Domaćinima je zakazalo njihovo najjače oružje: šut za 3 poena, a njihovu su igru s nižom postavom gosti iskoristili  za premoć u skoku. Kod Analitičara istaknuli su se Šutalo sa 16 poena, 10 skokova i 4 asistencije te Svoboda i Mileković s 15 poena. Kod gostiju Isabell s 23 poena i 5 asistencija, Pandurić s 15 poena i 8 asistencija te Smolić s 14 poena i 9 skokova.

Zvonimir Mravak, trener Hermes Analitice: “Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi. Mi nažalost nismo pokazali dobru formu iz proteklog vremena. U najvažnijoj utakmici nismo dali ono što možemo.”

Jeronimo Šarin, trener Furnira: “Utakmicu smo dobro odradili, pogotovo ako se uzme da smo prošli tjedan imali ozljedu kod dva igrača. Zato su mlađi igrači dobili priliku i mogu biti zadovoljan pobjedom. Ipak, danas smo imali dosta problema u obrani, prelagano smo dolazili do poena i malo smo zanemarili obranu. Pobijedili smo i idemo dalje.”

KK Hermes Analitica

🔴 KK Hermes Analitica – KK Furnir 🗓 14.03.2021 ⏳ 12 h

 

Sličan sadržaj