FAVBET Premijer liga

FOTO HT Premijer liga (20. kolo): Cibona rutinski protiv Hermes Analitice, Branković najbolji u visokoj pobjedi

CIBONA – HERMES ANALITICA 110-71 (30-12, 23-25, 31-13, 26-21)

 

U 20. kolu HT Premijer lige Cibona je ugostila gradskog suparnika Hermes Analiticu i pobijedila s visokih 110-71.

Kod Vukova su se svi osim Planinića upisali u strijelce. Branković je sa 19 poena, 10 skokova, 4 blokade i 3 asista uz valorizaciju 35 bio prvo ime susreta. Kapetanski ga je slijedio Prkačin sa 22 poena, 6 skokova i 3 asista.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

“Lijepo je kad se pobjeđuje. Lakše je ispravljati neke greške koje smo pravili, a pravili smo ih na obje utakmice. Zato moramo puno gledati, analizirati i ispravljati. U dobrom smo raspoloženju. Nadam se da će to tako ostati. Kvalitetnija smo ekipa od Hermesa, ali to treba potvrditi na parketu. Već se sutra krećemo spremati za Dubravu”.

Danko Branković, igrač Cibone:

“Odigrali smo dobru utakmicu. Koristimo ove lakše utakmice da upijemo sve što nam trener kaže i dosta učimo. Jako je dobra atmosfera među nama i evo već se okrećemo Furniru. Za manje od 48 sati nas čeka nova utakmica”.

Zvonimir Mravak, trener Hermes Analitice:

“Igrali smo bez dva igrača iz petorke. Očekivali smo da će Cibona pobijediti, htjeli smo samo pružiti svoj maksimum. Nadam se da će se ova dva igrača što prije oporaviti i da ćemo protiv Gorice biti kompletni”.

Dario Gazić, igrač Hermes Analitice:

“Ovo je za nas najlakša utakmica jer nemamo što izgubiti. U nedostatku Kordića i Šutala ovo je najviše što možemo dati. Idemo dalje, okrećemo se drugim utakmicama”.

KOMPLETNA STATISTIKA

🔴 KK Cibona – KK Hermes Analitica 🗓 04.02.2021 ⏳ 18 h

KK CIBONA

Sličan sadržaj