FAVBET Premijer liga

FOTO HT Premijer liga (18. kolo): Cibona uvjerljiva protiv Adria Oil Škrljeva

KK CIBONA – KK ADRIA OIL ŠKRLJEVO 93:76 (16-16, 23-17, 22-16, 32-27)

U 18. kolu HT Premijer lige Cibona je u Draženovom domu pobijedila Adria Oil Škrljevo rezultatom 93:76.

Za Cibonu je odličnu utakmicu odigrao Mateo Drežnjak koji je zabio 21 poen uz stopostotan šut za 2 poena (8/8), čemu je dodao 4 skoka, 5 asista i 4 ukradene lopte uz valorizaciju 30. Pratili su ga Toni Nakić sa 16 poena (2s, 4a), a RadovčićPlaninić i Marić su dodali po 12 poena.

Damir Rajković, trener AO Škrljevo:

Na početku smo dobro stajali pa je onda bila prevelika razlika na poluvremenu. Pad u trećoj četvrtini, taktički smo pali i Cibona je to znalački kaznila. Kvaliteta se vidi i ovo je sasvim realan rezultat.

Fran Pilepić, igrač AO Škrljevo:

Prvo poluvrijeme smo se dobro držali. Karakterističan pad u trećoj četvrtini za ovu momčad se nastavlja. Na tome moramo poraditi. Imali smo i dobrih segmenata. Možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni u isto vrijeme.

Ivan Velić, trener Cibone:

Utakmica je odrađena, dobili smo i to je najbitnije. Drežnjak i Nakić se dižu u formi i to je jako važno. Igrali smo dvije utakmice u dva dana pa je i logično da se neki nisu iskazali.

Mateo Drežnjak, igrač Cibone:

Nije bilo puno vremena za oporavak, a nismo imali puno vremena ni spremiti se za protivnika. Raspoređena je minutaža da se što manje umorimo. Htio sam izvući što više iz sebe i drago mi je da sam se danas istaknuo.

KOMPLETNA STATISTIKA

🔴 KK Cibona – KK Adria Oil Škrljevo 🗓 17.01.2021 ⏳ 19 h

 

KK Cibona

Sličan sadržaj