FAVBET Premijer liga

FOTO HT Premijer liga (16. kolo): Vukovi bolji od šuterski raspoloženog Alkara

KK CIBONA – KK ALKAR 99-88 (28-25, 27-22, 27-19, 17-22)

 

Cibona i Alkar su u Draženovom domu odigrali zaostalu utakmicu 16. kola HT Premijer lige. Vukovi su slavili rezultatom 99-88.

Cibona je na svojoj strani imala čak petoricu ‘dvoznamenkastih igrača’. Zabio je 22 poena Planinić, 16 Drežnjak ( 4sk, 4as, 4ukr), po 14 su zabili Novačić i Prkačin s tim da je mladi kapetan tome dodao i 10 skokova pa je ostvario dobule-double učinak, i 11 je zabio Radovčić (4sk, 4as).

Vrijedi istaknuti kako su gosti bili izrazito šuterski raspoloženi pa su tako trice gađali sa 70% učinka (14/20). Echols je upisao 24 poena, Ivan Kučan 17, Vlatko Granić 13 (9 skokova), a kapetan Hrvoje Vučić 12 poena.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

“Čestitam svojim momcima na pobjedi. Znali smo da će biti teško, ipak je to treća utakmica zaredom u napornom ritmu. Trebali smo se mentalno dobro pripremiti da zaboravimo utakmice sa Splitom i to smo uspjeli. Radimo puno, učimo putem i idemo dalje. Već nas za vikend čekaju dvije utakmice.”

Mateo Drežnjak, igrač Cibone:

“Nakon dvije teške utakmice ušli smo u utakmicu baš umorni. Mučili smo se kroz cijelu u utakmicu no najbitnije je da smo uspjeli pobijediti. Težak nas raspored tek čeka i idemo utakmicu po utakmicu.” 

Damir Milačić, trener Alkara:

“Znali smo da je Cibona sigurno umorna nakon utakmica sa Splitom, no oni bez problema mogu odigrati i ovu utakmicu s nama. Sigurno da su bili maksimalno motivirani baš zbog ta dva poraza. Mi smo otpočetka imali mnoštvo problema, znali su igrači biti u izolaciji pa izađu iz izolacije pa se razbole. Mene veseli to što su moji dečki danas došli pobijediti. Cibona je bolja, zasluženo je pobijedila, ali meni je najbitnije da nemamo kalkulacija. Šuterska večer je bila takva, puno treniramo i došlo je na naplatu.”

KOMPLETNA STATISTIKA

 

KK Cibona – KK Alkar 🗓 03.03.2021

KK Cibona, HKS

Sličan sadržaj