FAVBET Premijer liga

HT Premijer liga (9. kolo): Zadar očekivano upisao dva boda nakon utakmice s Furnirom

U 9.kolu HT Premijer lige Zadar je u Dubravi slavio protiv Furnira 82:67. Prvih šest poena za Dubravaše ubacio je Danko Branković, a nakon trice Mihajla Jerkovića u četvrtoj minuti Furnir je poveo 9:6. Bila je to posljednja prednost sastava Vladimira Krstića. Zadrani su serijom 10:0 okrenuli rezultat na svoju stranu, a unatoč stalnoj prednosti gostiju Furnir je rezultatski priključak držao cijelo prvo poluvrijeme (35:38). U prilog Furniru išla je činjenica da je Zadar u prvih dvadeset minuta trice šutirao 1/16, a raspoložen je bio Danko Branković koji je za 14 minuta ubacio 14 poena.

Na početku drugog poluvremena nakon trice Mislava Brzoje za 38:40 uslijedila je serija Zadra 9:0 uz trice Duje Brale i Dominika Mavre. Nezaustavljiv za Lavove je bio Chinanu Onuaku koji je dominirao u napadu, a utakmicu završio s 24 poena (šut 9/14) uz 11 skokova. Odličnu rolu imao je i mladi Brala koju je ubacio 15 poena uz 9 skokova. Zadar je na isteku treće četvrtine imao 14 razlike (66:52), a posljednja četvrtina nije ponudila veća uzbuđenja.

Trener Furnira Vladimir Krstić mogao je biti zadovoljan kako je momčad igrala samo četiri dana po izlasku iz druge samoizolacije, a uz zapaženog Brankovića sjajno se predstavio Lukša Buljević koji je ubacio 14 poena (šut 6/7). Zadar je imao 20 napadačkih skokova koji su uz skroman šut za tricu 3/29 ipak bili dostatni na pobjedu.

KOMPLETNA STATISTIKA

🔴 KK Furnir – KK Zadar 🗓 05.11.2020 ⏳ 19 h

KK Furnir

Sličan sadržaj