FAVBET Premijer liga

HT Premijer liga (17. kolo): Split mirno protiv Dubrave Furnir

KK SPLIT – KK DUBRAVA FURNIR 93:71 (28:16, 26:15, 19:15, 20:25)

Split je s 93:71 svladao Dubravu Furnir u 17. kolu HT Premijer lige. Otpočetka su “Žuti” opravdali ulogu favorita, dvoboj protiv Dubrave Ivica Skelin je iskoristio kako bi dao minutažu svim igračima. S posebnom pozornošću pratio se Pavle Marčinković, koji se na parket vratio nakon pet tjedana, za 15 minuta u igri ubacio je 8 poena, imao 7 skokova, 4 asistencije i 3 ukradene lopte. Prvi strijelac kod Splita bio je stabilni Tomislav Gabrić sa 16 poena.
„Rano smo ostvarili komfornu prednost, ušli smo u utakmicu maksimalno koncentrirani. Svi igrači su dobili minute, bilo je posebno važno da i Marčinković odigra nakon pauze od pet tjedana. Utakmica je ispunila svrhu“, rekao je Splitov trener Ivica Skelin.

Kod Dubrave Chris Hortman ubacio je 19 poena, imao 8 skokova i 4 asistencije.
„Čestitam Splitu koji je apsolutno dominirao otpočetka utakmice. Zadovoljan sam obranom pet na pet, ali ne može me zadovoljiti postotak šuta za tri od 13 posto. To nam se događa već drugu utakmicu, s takvim postotkom ne možeš ništa tražiti u utakmici protiv momčadi kakva je Split“, kazao je trener Dubrave Vladimir Krstić.

KOMPLETNA STATISTIKA

SNIMKA UTAKMICE – HKS TV

Za KK Split: Ozren Maršić (tekst), Ivica Čavka (foto)

Sličan sadržaj