FAVBET Premijer liga

Najava: Za vikend „Dubrava kup 2019“

U pripremama za novu sezonu, Dubrava Furnir već tradicionalno organizira „Dubrava Kup“ koji će ove godine sigurno biti jači nego ikada jer je Dubrava ujedno i najnoviji član HT Premijer lige.

U subotu i nedjelju (14. i 15. rujna) u SD Dubrava održava se ”Dubrava kup 2019” turnir koji će i ove godine okupiti četiri momčadi u pripremama za novu sezonu. Uz Dubravu Furnir nastupit će GKK Šibenka, Bosco i Rudeš.

”Ovaj turnir nam je odlična prilika da testiramo svoje trenutne mogućnosti i da igrači koji su pristigli se još bolje uklope u naš sustav igre. Nadamo se da će doći i dosta gledatelja da vide jednu novu Dubravu Furnir dva tjedna uoči početka sezone. U polufinalu nas čeka Rudeš čija je vanjska linija dolaskom Garafolića, Šuška i Reze zasigurno jača nego prošle sezone. Ostali su bez Luke Ljubičića, ali sigurno nas čeka dobra utakmica protiv mlade i nezgodne ekipe koja dobro trči i igra dobru obranu’, kaže kapetan Dubrave Petar Perić koji priželjkuje nedjeljno finale protiv Šibenke.

”Nadamo se pobjedi protiv Rudeša i vjerojatno Šibenke protiv Bosca pa da u toj nedjeljnoj utakmici protiv Šibenčana testiramo naše trenutne mogućnosti protiv jedne momčadi koja ima niz iskusnih i provjerenih igrača i koja ima velike ambicije ove sezone.” 

RASPORED TURNIRA:

Subota, 14.09.2019.

17.00  Dubrava Furnir – Rudeš
19.15   GKK Šibenka – Bosco

Nedjelja, 15.09.2019.

15.00  Utakmica za 3. mjesto
17.15  Utakmica za 1. mjesto

FOTO, tekst: KK Dubrava Furnir (na slici: Dubrava kup 2018.)

Sličan sadržaj