FAVBET Premijer liga

FOTO HT Premijer liga (9. kolo): Vrijedna pobjeda Dubrave Furnir na gostovanju kod Analitičara

Hermes Analitica – Dubrava Furnir 71:88 (21-21, 13-21, 18-22, 11-13)

Vrlo vrijedna pobjeda Dubrave Furnir u derbiju začelja. Nakon izjednačene prve četvrtine, Dubrava preuzima konce igre u svoje ruke koristeći ponovno vrlo lošu šutersku izvedbu domaćina. Na poluvrijeme  Dubrava odlazi s 8 poena razlike, a utakmicu prelama početkom posljednje četvrtine.

Kod pobjednika je čak šest igrača imalo je dvocifren  učinak. Chris Hortman je ubacio 17 poena (8 skokova, 4 asistencije), Ante Smolić je dodao 14, kapetan Petar Perić 13, po 12 su ubacili Marko Šarac i Ivan Tvrtko Majić, dok je Josip Gulam upisao 11 poena.

Kod  nešto slabijih Analitičara Julijan Rajić je ubacio 15 poena (6 skokova), a Bruno Perić 14 poena (7 skokova, 7 asistencija).

KOMPLETNA STATISTIKA

Vladimir Krstić – trener Dubrave Furnir: „Ponosan sam na svoje igrače i čestitao bi im na pobjedi. Kao što smo najavili, inzistirali smo na čvrstoj obrani u kojoj želimo protivnika spustiti ispod 80 poena. Momci su prihvatili moje ideje i mislim da smo zasluženo ostvarili pobjedu. Ako ovako nastavimo, u svakoj utakmici imamo šansu.“

Gordan Zadravec – trener Hermes Analitice: „Potpuno zaslužena pobjeda gostiju i ja im na tome čestitam. Mi smo na početku napravili niz individualnih i taktičkih pogrešaka i dozvolili smo Dubravi da nametne svoj ritam. U nastavku je bilo teško stizati razigrane goste. Ponovno je zakazao šut za tri poena, a napravili smo i 14 pogrešaka. Sve skupa premalo smo pokazali da bi zaslužili pobjedu.“

Sličan sadržaj